Wat anderen zeggen

Deze zomer ben je 4 weken bij ons in Buurmalsen over de vloer geweest. Onze dakkapellen en schuifpui waren aan een drastische opknapbeurt toe. Voordat je aan de slag ging, heb je ons eerst goed geadviseerd over het gebruik van materialen, verfsoorten en kleuren.

Aangezien ik op het moment tijd heb en het leuk vind om te klussen heb ik mij opgeworpen als je leerling-schilder. Jij knapte de 1e verdieping van het huis op en ik heb mij op de begane grond gestort. Wat ik gedurende deze 4 weken aan schildertechnieken van je heb geleerd is te veel om op te noemen: wat voor tape moet je voor het afplakken gebruiken, hoe kun je een verfkwast het beste goed houden, hoe kit je de zijkanten van de ramen het beste af, ontvetten, schuren, schilderen, afkrabben, etc. Ook al ben ik niet ontevreden over mijn eigen prestatie, moet ik toch echt bekennen dat je duidelijk ziet welk gedeelte de professional en welk gedeelte de amateur heeft aangepakt.

Hank, ik heb jou aanwezigheid, creativiteit, hulpvaardigheid en kennis van zaken als zeer prettig ervaren. Daarnaast is de kwaliteit van je werk van erg hoog niveau. Voor de volgende klus weet ik je zeker weer te vinden!p.s. nog bedankt voor je masterclass schilderen
— Saskia Rijken, Buurmalsen

Renobouw: vakwerk met liefde

En dat klopt. We hebben zowel in ons huidige als vorige huis werkzaamheden door Renobouw laten verrichten. Variërend van een badkamer, een uitbouw en losse kleinere werkzaamheden. Alles wordt met zorgvuldigheid gedaan en IEDERE dag als we thuiskomen is er opgeruimd.

We zien dat er met passie gewerkt wordt. Als wij iets willen wat Hank niet handig vindt legt hij uit waarom en kan de opdracht aangepast worden. Zelfs een familielid, wat in de bouw werkt, melde ons dat er een perfectionist aan het werk was geweest.

Kortom : Renobouw een aanrader.
— Familie Twilt, Tiel

Ons huis, een huis gebouwd in de jaren dertig, was aan renovatie toe. Om te beginnen was de keuken dringend aan vernieuwing toe.

Een klus die je aan Hank met gerust hart kan toevertrouwen. Elektriciteit, loodgieterswerk, het nodige timmermanswerk, schilderwerk, is aan Hank wel toevertrouwd. Onze keuken is nog nooit zo mooi strak afgewerkt. Ook de buitenkant van ons huis heeft Hank deskundig geschilderd. Veel buurtbewoners en familie geven complimenten voor het mooie schilderwerk.

Hank houdt zich aan de gemaakte afspraken en is bovendien iemand aan wie je de sleutel van je huis voor langere tijd kan toevertrouwen. Dat doe je niet aan iedereen. Kortom, wij zijn heel erg blij met Hank!
— Peter en Hannie Agterberg, Utrecht

Hierbij willen we U bedanken voor de renovatie die uw bedrijf onlangs bij ons uitgevoerd heeft. Wij willen het niet nalaten om een compliment te geven vooral voor de renovatie van kamer 11!

We kunnen niet anders zeggen dan dat dit tiptop is uitgevoerd. Van verschillende gasten hebben wij complimenten gekregen over de kamer, in het bijzonder oven de afwerking. Onlangs nog vroeg een Franse gast in het hotel wie het toilet had geïnstalleerd...hij vertelde ons namelijk dat dit het eerste hotel is, waar hij kwam, waar het toilet precies op de goede hoogte zat (nieuwe Europese normen). Wij willen hiermee aangeven dat Renobouw precies de maten weet en ook hanteert.

Nogmaals, Renobouw doet al 15 jaar de verbouwingen bij ons en we zijn daar zeer tevreden over.

Wij bevelen Renobouw ten zeerste aan bij eventuele volgende klanten.
— R. Eggens, Eigenaar Hotel de Munck

Enige tijd geleden heb je bij mij de badkamer prachtig veranderd. Van een aftands badkamertje is het nu een walk-in-badkamer met dubbel ligbad. De manier waarop je naar mijn wensen luisterde en de zorgvuldigheid waarmee je werkt, zorgde ervoor dat ik je ook vroeg voor mijn keuken. En ook die heb je aangepakt en problemen op ludieke wijze opgelost.

De rust waarmee je werkt geeft vertrouwen en dat is in een stressvolle verbouwingssituatie heel geruststellend. En... het is erg gemakkelijk dat je alleen (zelf meegebracht) water drinkt, zodat ik niet eens voor koffie hoef te zorgen. Wat een gemak...
— Charlotte Visch, IJmuiden.

Je vraagt je misschien af waarom wij niet direct een referentie voor je wilde maken voor op je website; dit terwijl je toch écht de indruk had dat we erg tevreden waren. Welnu, dat is nu precies de reden waarom we hebben gewacht. We zijn zó enthousiast over je werk, dat het schrijven van een positieve referentie grote risico’s met zich mee zou brengen: we wilden je nog lang inschakelen dus wilden we je nog even ‘voor onszelf’ houden. Erg he?

Want tevreden zijn we zeker. Je hebt gedurende anderhalf jaar alle verbouwingen gedaan in en aan ons huis: je hebt van onze zolder twee volwaardige kinderkamers gemaakt, waarbij je een bestaande dakkapel van binnen hebt vernieuwd, en een nieuw dakkapel (dat onafgewerkt was geplaatst door een ander bedrijf) geheel afgewerkt van binnen, met nieuwe leidingen, kastjes en wanden. Het ziet er nog steeds prachtig uit. Je bent creatief en hebt oog voor detail, waardoor er leuke vondsten ontstaan met hoekjes en extra kastruimte.

Je hebt verder een nieuw toilet gemaakt, een nieuwe slaapkamerkast in de muur ingebouwd, de keuken compleet vernieuwd (plafond, wanden, vloeren, vloerbalken, kastjes geplaatst, leidingwerk), openslaande deuren in jaren ‘30 stijl ontworpen, geplaatst en gelakt, nieuwe radiatoren geplaatst, een hardhouten vlonderterras aangelegd, de schuur vernieuwd, veel wanden in huis gesaust en de trappen gelakt, het plafond verhoogd in de gang. Pf, wat is niet door je handen gegaan?

Behalve dat we erg tevreden zijn over wat je gedaan hebt, ben je een heel prettige persoonlijkheid. Na eerste kennismaking zeiden we al tegen elkaar: eindelijk iemand aan wie je blind de sleutel van je huis toevertrouwd. Want je zou zo lang bij ons aan de slag gaan, dat ook dat aspect voor ons belangrijk was.

We moesten aanvankelijk wennen aan de andere wijze van begroten (meestal op uurbasis), vergeleken met andere bedrijven die meestal voor de fixed price gaan. Maar je bent transparant in wat je doet, we zien hoe je werkt en hebben daarom altijd het volle vertrouwen gehad dat je dit zorgvuldig doet.

Hank, je bent de eerste die we bellen voor een volgende klus en we zouden je blind en zonder enige twijfel aanraden aan mensen die een goede, betrouwbare aannemer/bouwer zoeken. Tenminste, als zij ‘Kwaliteit’ met een hoofdletter K willen, net als jij.
— Wout en Joyce, Utrecht
 

Bekijk meer reviews over ons bij De Zolderspecialist.